پایش مستمر تصفیهخانههای روستاها و شهرهای اهواز، کارون، باوی و حمیدیه
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اهواز، مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت گفت: ارگانیسمهای بیولوژیک موجود در آب خام رودخانهها مانند پلانکتونها، پروتوزوئرها، نماتدها و سایر موجودات آزادزی میتوانند با رشد تودهای در فرایندهای تصفیه آب مشکلاتی را ایجاد نمایند یا با ایجاد طعم، بو و رنگ سبب عدم مطلوبیت آب مصرفی شوند.
غلامرضا رئیسی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، فرآیند شناسایی و شمارش جلبکهای آب شیرین و سایر میکروارگانیسمهای موجود در آب به منظور کنترل بهینه فرایند تصفیه و ارتقای کیفیت آب آشامیدنی با برپایی آزمایشگاه بیولوژِی آب اهواز راه اندازی شده است.
وی در ادامه بیان داشت: برگزاری کارگاههای آموزشی شناسایی و شمارش شاخص های بیولوژی، تامین ملزومات مورد نیاز آزمایشگاه بیولوژی، پایش و بررسی مستمر نمونههای آب خام ورودی به تصفیهخانهها، سرریز تهنشینی و خروجی فیلتراسیون و آب پاک تصفیهخانههای آب، ثبت نتایج به دست آمده در سامانه مدیریت اطلاعات آب کشور(LIMS)، گزارش تحلیل نتایج آزمونها به مدیر مرکز پایش و ارایه راهکارهای بهبود فرآیند تصفیه از جمله فعالیتهای بهبود مستمر در آزمایشگاه بیولوژی آب اهواز میباشد.
رئیسی در پایان با اشاره به اینکه سلامت آب مصرفی شهروندان با انجام آزمونهای روزانه باکتریولوژیک توسط کارشناسان توانمند آزمایشگاه مرکزی شرکت آب و فاضلاب اهواز تحت نظارت و پایش مستمر قرار دارد گفت: علاوه بر این بررسی نتایج شاخصهای بیولوژیک نیز بیانگر تاثیر مناسب فرآیند گندزدایی آب آشامیدنی در روستاها و شهرهای اهواز، کارون، باوی و حمیدیه میباشد.
افزودن دیدگاه جدید